Personenvervoer

PL Services brengt u veilig tot aan de deur!


Glaasje op, laat je rijden!

Hebt u vervoer nodig voor een avondje uit naar een restaurant, een concert of andere evenementen? Hebt u graag een glaasje alcohol bij u eten en wilt u die vervelende alcoholcontroles vermijden? Of hebt u vervoer nodig voor een afspraak in het ziekenhuis?

Dan bent u bij PL Services aan het juiste adres.


Wij brengen u stipt, veilig en comfortabel heen en terug naar iedere bestemming!

In samenspraak met u kunnen we ter plaatse blijven zodat u op elk gewenst moment weer kunt vertrekken. Of we komen u op een vooraf afgesproken tijdstip weer ophalen.

Ook voor shuttlediensten bij trouwfeesten, bedrijfsfeesten, communiefeesten of elk andere feest kan u beroep doen op de diensten van PL Services. Uiteraard kan U ons hierover steeds vrijblijvend contacteren voor de mogelijkheden en de speciale tarieven.

Reserveer uw vervoer.

Met één telefoontje op het nummer 0499/220.555 of een online boeking via "RESERVATIE" bent u verzekerd van een zorgeloos en comfortabel vervoer. Dit alles tegen vaste prijzen en éénzelfde tarief voor zowel ritten overdag als 's nachts, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Na ontvangst van uw reservatie bevestigen wij u binnen de 24u via mail met als bijlage een vervoersovereenkomst.


Uw vervoer, onze zorg!