Luchthavenvervoer

Uw reis begint vanaf u bij ons instapt!


Iedereen droomt van een zorgeloze vakantie.

Deze vakantie begint en eindigt met een rit naar en van de luchthaven. Sommigen kiezen voor de trein, andere voor vrienden en familie of zelfs voor de parking. Maar meer en meer mensen doen beroep op onze diensten om veilig en zonder zorgen naar de luchthaven te gaan.

Geen stress of parkeerproblemen. "Uw reis begint vanaf U bij ons instapt". PL Services brengt u stipt, veilig en comfortabel heen en terug naar iedere luchthaven of treinstation binnen België en de grensregio's. Als vervoermiddel beschikken wij over een Opel Insignia Break en een Mercedes Vito Tourer minibus tot 8p.

Bij de heenreis komen wij u tijdig ophalen op het afgesproken uur, laden uw koffers in de wagen en brengen u tot aan de vertrekhal. Bij de terugreis volgen wij uw vlucht op, zodat wij u tijdig kunnen verwelkomen met een naambordje op het afgesproken meeting point van de luchthaven of treinstation en brengen u weer veilig thuis.

Reserveer uw vervoer.

Met één telefoontje op het nummer 0499/220.555 of een online boeking via "RESERVATIE" bent u verzekerd van een zorgeloos en comfortabel vervoer. Dit alles tegen vaste prijzen en éénzelfde tarief voor zowel ritten overdag als 's nachts, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Na ontvangst van uw reservatie bevestigen wij u binnen de 24u via mail met als bijlage een vervoersovereenkomst.


Uw vervoer, onze zorg!